De CEO van Coinbase vertelt gebruikers om op te letten tijdens de Bitcoin-rally

Bitcoin is de laatste tijd in het nieuws omdat de prijzen de $ 23.000 overschreden, een belangrijk psychologisch niveau. Brian Armstrong, CEO van Coinbase, heeft vandaag een bericht gedeeld over ‚ cryptomarktrally ’s‘.

Terwijl de CEO de huidige rally prees en hoe nieuwsorganisaties de prijsstijging van Bitcoin Evolution bespraken, geloofde hij dat crypto „een baanbrekende innovatie“ was.

Armstrong drong er bij klanten op aan te begrijpen dat investeren in cryptovaluta ’niet zonder risico‘ was

Hij voegde eraan toe dat crypto volatieler kan zijn dan traditionele financiële instrumenten en informeerde gebruikers dat cryptomarkten veel sneller zouden kunnen bewegen dan aandelenmarkten.

Hij waarschuwde beleggers, die zich concentreerden op speculatie op korte termijn, om de risico’s die gepaard gaan met beleggen in cryptocurrencies beter te begrijpen. Hij moedigde klanten aan om middelen te zoeken en zelfs financiële adviseurs te raadplegen, en zei:

Voor degenen die in het potentieel van crypto geloven, moeten we ook allemaal geloven dat we nog in de prilfase zitten en dat er nog veel meer gaat komen

Gisteren, toen Bitcoin $ 20.000 overschreed, gingen verschillende Coinbase-klanten naar Twitter om technische problemen te melden tijdens het gebruik van het platform. Snel genoeg, de Coinbase team publiceerde een update die het werd “onderzoekt momenteel de kwestie.”

Hoewel Armstrong niet direct inging op de problemen van gisteren, merkte hij op dat hoewel het team „af en toe tekortschoot“, zij de tekortkomingen van het bedrijf „transparant“ aanpakken. Armstrong schreef ook dat het Coinbase-team hard heeft gewerkt om klanten te helpen weloverwogen handelsbeslissingen te nemen, vooral tijdens „extreme“ tijden zoals de huidige marktrally.

Ondertussen is de prijs van Bitcoin de afgelopen 24 uur met 13,4% gestegen en was op het moment van schrijven $ 23.479,34 waard, met een 24-uurs handelsvolume van $ 56.889.259.280.